6-vwo op bezoek bij Deltaglass in Tholen

Leerlingen, die scheikunde in hun pakket hebben, gaan ieder jaar op excursie naar Deltaglass. Door corona kon het vorig jaar niet doorgaan, maar dit jaar is de traditie afgelopen woensdag weer hervat.

Alle ruimte op Roncalli vwo

Roncalli wil dat iedereen met plezier naar school gaat. Daarom heeft Roncalli een vwo-klas waarin ook aandacht is voor hoogbegaafde leerlingen. Veel leerlingen merken op de lagere school dat het lang niet altijd leuk is om de slimste van de klas te zijn. Want als je slim bent, dan lig je altijd onder een vergrootglas en word je niet door iedereen begrepen. Niet op Roncalli, daar merk je hoe ontspannen het voelt om gelijkgestemden om je heen te hebben en zo goed begeleid te worden dat je zelfs niet schrikt als je ineens een onvoldoende haalt.

Brugklassers feesten als vanouds

Het was een knalfeest met hoofdletters, op donderdagavond 22 oktober in de aula van Roncalli. Bijna 200 brugklassers vierden er uitbundig het einde van hun eerste periode, en het begin van een tijd waarin samen feesten en naar school gaan hopelijk weer normaal wordt.

Twee Roncalli-leerlingen hebben prijs gewonnen bij FoBOZ fotowedstrijd

Roncalli-leerlingen vallen in de prijzen bij FoBoZ fotowedstrijd. Gefeliciteerd!

GESLAAGDEN augustus examen

Op 27 augustus kregen de examenkandidaten augustus hun uitslag

GESLAAGDEN ATHENEUM 1e, 2e en 3e TIJDVAK 2021

Roncalli feliciteert de geslaagden tijdvak 1, 2 en 3

GESLAAGDEN HAVO 1e, 2e en 3e tijdvak 2021

Roncalli feliciteert de geslaagden 1e, 2e en 3e tijdvak 2021

GESLAAGDEN VMBO 1e, 2e en 3e TIJDVAK 2021

Roncalli feliciteert de geslaagden tijdvak 1m, tijdvak 2 en tijdvak 3 2021

Tom Heijnen benoemd tot rector Roncalli Scholengemeenschap

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Tom Heijnen benoemd tot rector van Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom. Op dit moment is hij directeur havo/vwo/tto op het Beatrix College in Tilburg. Tom start zijn nieuwe functie op 1 augustus 2021. Hij volgt Ludo Heesters op die 1 januari 2021 startte als locatiedirecteur bij het Scheldemond College in Vlissingen.

Roncalli Scholengemeenschap
Tuinderspad 6