Londenexcursie

In de week voor de herfstvakantie heeft de jaarlijkse meerdaagse excursie naar Londen plaatsgevonden.

Met 38 enthousiaste leerlingen van 4-vtl samen met de vier begeleiders en ondersteund met prachtig nazomerweer hebben we een prachtige week beleefd.

Een kort verslag van de reis:

Op maandag vertrokken wij rond 07:30 uur met de bus richting Londen. Na de overtocht met de boot hebben we een kort bezoek gebracht aan het stadje Canterbury. Vervolgens met de bus door naar een zuidelijke wijk in Londen waar de leerlingen kennis konden maken met hun gastgezinnen.

Op dinsdag een bezoek gebracht aan het British museum, gewandeld door bekende stadsdelen zoals Soho en China Town. Tussendoor kregen de leerlingen vrije tijd om er zelf op uit te gaan.

De woensdag stond in het teken van de inmiddels traditionele “ansichtkaartenroute΅. Tijdens deze route wandelden we langs allerlei fotowaardige plekken zoals The Towerbridge, The Big Ben en Buckinham Palace. Natuurlijk kon een rondje in de Londen Eye met haar spectaculaire uitzicht niet ontbreken.

Donderdag was een keuzedag in Londen, waar leerlingen de optie hadden om een bezoek te brengen aan de musical Grease of het voetbalstadion van Arsenal.

Op vrijdag stond de reis naar huis weer op de planning. Na afscheid van de gastgezinnen reden we weer richting huis. Bij aankomst in Dover bleek dat we een uurtje vertraging op gingen lopen door de harde wind.

Kortom een super week waarbij ook de leerlingen vanwege hun positiviteit en gezelligheid een dikke pluim verdienen.