Junior Musical Class

Roncalli heeft de Junior Musical Class (JMC) waarin je alles leert over zang, dans en spel. Je gaat samen aan de slag om aan het einde van het schooljaar te schitteren in een musical. Als brugklasser begin je in het basisjaar. Elke maandagmiddag krijg je twee uren les van een professionele regisseur, zangpedagoog en choreograaf. Voor deelname aan JMC zijn extra kosten verbonden. De hoogte van de bijdrage wordt later bepaald. 

Spaans

Heb jij een talenknobbel? Zie jij voor jezelf een internationale toekomst? Kies dan Spaans als extra vak. Je kunt Spaans kiezen als je een havo- of vwo-advies krijgt van de basisschool. Met wat extra inspanning leer je deze wereldtaal! 

SportPLUS

Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen met SportPLUS. Vind je sporten leuk en ben je enthousiast, dan is SportPLUS iets voor jou. Op maandagmiddag maak je kennis met diverse sporten. Deelname aan SportPLUS kost € 50,- per schooljaar.

Roncalli vwo-eXtra

De vwo-eXtra-klas is een brugklas voor leerlingen met een vwo-advies en die meer uitdaging nodig hebben. Met Exentra, het expertisecentrum rond hoogbegaafdheid in Antwerpen, ontwikkelde Roncalli een lesprogramma. Verwacht jij een vwo-advies van de basisschool, kom dan naar de informatieavond op 23 november en/of doe mee met de pre-colleges na de herfstvakantie.