Boeken

Boeken bestellen nieuwe leerlingen 1e , 2e, 3e klas

De leerlingen van leerjaar 1 t/m 3 dienen de boeken te bestellen via Iddink

Leerlingen van  vwo-eXtra-klas 10 en 20 en leerlingen uit leerjaar 4 t/m 6 ontvangen hun boeken via het leermiddelenfonds op school. Zij bestellen dus geen boeken bij Iddink.

Het is belangrijk dat je vóór woensdag 10 juli 2024 bestelt, zodat je zeker weet dat je de schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Zorg wel dat je eerst zeker weet naar welke klas je gaat.

Als je later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengen wij gedeeltelijk in rekening.

Hoe kun je bestellen?

⦁ Ga naar www.iddink.nl en kies voor “Bestel je leermiddelen”.

⦁ Je kunt daarna een persoonlijk account aanmaken door je te registreren.

⦁ Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor jouw school is deze: 9C8HRTJR

⦁ Er verschijnt éénmalig een knop om naar je schoolportaal te gaan zodat je daar met je schoolaccount kan inloggen. Door dit te doen kunnen wij straks je digitale lesmateriaal in je schoolportaal voor je klaarzetten.

⦁ Doorloop verder de stappen, het wijst zich vanzelf.

Is het nog niet mogelijk om een bestelling te plaatsen? Laat dan je e-mailadres achter, wij sturen je een bericht zodra je kunt bestellen.

Wanneer krijg je je leermiddelen?

Als je vóór woendag 10 juli 2024 bestelt, levert Iddink je bestelling voor start schooljaar, uiterlijk de week ervoor. We houden je via e-mail op de hoogte van de status van je bestelling.

Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt bericht van PostNL met aanwijzingen waar je je bestelling kunt afhalen.

Vragen?

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/kennisbank. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Boeken ophalen op Roncalli groep 10 en 20:  Roncalli vwo-eXtra

De schoolboeken voor groep 10a/10b en 20 worden door de school geleverd en ingenomen. De boeken blijven gratis, behoudens eventuele boetes voor beschadigde of ontbrekende boeken. Ophalen van de schoolboeken kan op vrijdag 30 augustus 2024 tussen 9.00 tot 11.00 in de (oude) gymzaal (014).

Chromebooks

Werken met een chromebook

Om het onderwijs goed te laten verlopen willen wij u adviseren om gebruik te maken van een Chromebook. Roncalli heeft gekozen voor samenwerken met The RentCompany BV. Het aanbod dat zij bieden betreft een Chromebook die is afgestemd op het onderwijs binnen Roncalli. Dit apparaat beschikt over de juiste functionaliteiten en wordt optimaal ondersteund door onze afdeling systeembeheer. Daarnaast ontvangt u extra service, is het verzekerd en krijgt u een leenmodel in geval van problemen aan de Chromebook. The Rent Company is dagelijks op Roncalli aanwezig verleent de service. Nieuwe leerlingen ontvangen een informatiebrief met daarin een schoolspecifieke bestelcode en een bestelinstructie bij The Rent Company.

Op de Roncalli Scholengemeenschap vinden we het belangrijk dat leerlingen goed worden voorbereid op de toekomst. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol. Om hier goed mee om te leren gaan werken we met Chromebooks in de klas. Voor de organisatie hiervan zijn we een samenwerking aangegaan met The Rent Company. Zij bieden speciale educatie Chromebooks aan tegen aantrekkelijke bedragen op basis van huur of koop. Hierbij inbegrepen is het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking.

Op de Roncalli Scholengemeenschap maken we gebruik van Chromebooks in de klas. We werken hiervoor samen met The Rent Company. Met deze samenwerking wordt digitaal onderwijs voor leerlingen, ouders én school zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Via The Rent Company kun je een Chromebook kopen of huren met het Easy4u zekerheidspakket, waarbij service, garantie en bescherming tegen schade en diefstal zijn inbegrepen.

Waarom kiezen we voor Chromebooks van The Rent Company?

  • We hebben samen met The Rent Company de beste Chromebooks gekozen die perfect passen bij onze school en tegen een stootje kunnen.
  • Bij problemen met de Chromebook ligt er op school een leenChromebook klaar. Zo kunnen leerlingen direct weer aan de slag.
  • De juiste software voor school wordt vooraf geïnstalleerd, zodat de Chromebook meteen klaar is voor gebruik.
  • Elke Chromebook wordt geleverd met een stevige, waterafstotende beschermhoes van gerecycled oceaanplastic.
  • Geen onverwachte kosten met de Schade- en diefstalverzekering

Alles over bestellen
Op de bestelflyer staat het aanbod voor Roncalli Scholengemeenschap met een stap-voor-stap uitleg over hoe te bestellen. Heb je hulp nodig om een laptop te bekostigen? Neem dan gerust contact op met de zorgcoördinator van Roncalli Scholengemeenschap.

Extra informatie
Meer informatie over The Rent Company vind je terug in de webshop: https://easy4u.nl/nl/info?code=6J6U7TH

Vragen?
Voor hulp tijdens het bestellen of andere vragen kun je contact opnemen met The Rent Company via www.rentcompany.nl/klantenservice.