Boeken

Boeken bestellen nieuwe leerlingen 1e (muv groep 10a en 10b), 2e, 3e klas

De leerlingen van leerjaar 1 t/m 3 dienen de boeken te bestellen via Iddink (leerlingen uit leerjaar 4 t/m 6 ontvangen hun boeken via het leermiddelenfonds op school).

Bestel je boekenpakket vóór 17 juli 2023. Dan weet je zeker dat je alles op tijd binnen hebt.

Zo werkt het:

Nieuwe leerlingen ontvangen een bestelinstructie vanuit school met hierin alle informatie over het bestellen van boeken bij Iddink: www.iddink.nl

Tijdens het bestellen wordt gevraagd naar je schoolcode. Voor Roncalli is dat RFJWBG8N. Als de boekenlijst nog niet beschikbaar is, dan kun je je e-mail adres achterlaten. Je ontvangt dan een e-mail zodra je kunt bestellen;

Tijdens het bestellen zal ook een akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering

Als je vóór maandag 17 juli 2023 bestelt, levert Iddink je bestelling in de de laatste twee weken van de vakantie. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Wil je meer weten of heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Daar staan veel vragen en antwoorden en vind je informatie over de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen

Boeken ophalen op Roncalli groep 10a/10b en 20:  Roncalli vwo-eXtra

De schoolboeken voor groep 10a/10b en 20 worden door de school geleverd en ingenomen. De boeken blijven gratis, behoudens eventuele boetes voor beschadigde of ontbrekende boeken. Ophalen van de schoolboeken kan op vrijdag 25 augustus 2023 tussen 9.00 tot 11.00 in de (oude) gymzaal (014).

Chromebooks

Werken met een chromebook

Om het onderwijs goed te laten verlopen willen wij u adviseren om gebruik te maken van een Chromebook. Roncalli heeft gekozen voor samenwerken met The RentCompany BV. Het aanbod dat zij bieden betreft een Chromebook die is afgestemd op het onderwijs binnen Roncalli. Dit apparaat beschikt over de juiste functionaliteiten en wordt optimaal ondersteund door onze afdeling systeembeheer. Daarnaast ontvangt u extra service, is het verzekerd en krijgt u een leenmodel in geval van problemen aan de Chromebook. The Rent Company is dagelijks op Roncalli aanwezig verleent de service. Nieuwe leerlingen ontvangen een informatiebrief met daarin een schoolspecifieke bestelcode en een bestelinstructie bij The Rent Company.

Op de Roncalli Scholengemeenschap vinden we het belangrijk dat leerlingen goed worden voorbereid op de toekomst. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol. Om hier goed mee om te leren gaan werken we met Chromebooks in de klas. Voor de organisatie hiervan zijn we een samenwerking aangegaan met The Rent Company. Zij bieden speciale educatie Chromebooks aan tegen aantrekkelijke bedragen op basis van huur of koop. Hierbij inbegrepen is het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking.

Wat zijn de voordelen van het Easy4u abonnement?

  • De Chromebooks zijn extra stevig, speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en in samenspraak met de school vastgesteld. Zo heeft uw zoon of dochter altijd de juiste Chromebook.
  • Op school is bij reparatie een leen Chromebook beschikbaar.
  • In het Easy4u zekerheidspakket zit een schade-en diefstaldekking* (*mits sporen van (in)braak), met een beperkt eigen risico van €50,00 per gebeurtenis. (max. 3x gedurende de looptijd)
  • Standaard wordt bij het Easy4u abonnement een vochtwerende beschermhoes en oplader meegeleverd.

Bestellen?
Het aanbod dat de school voor u heeft samengesteld vindt u op de bestelflyer in de bijlage.
Hoe het bestellen in zijn werk gaat wordt op deze flyer stap voor stap uitgelegd. Extra informatie en specificaties van  de Chromebook(s) vindt u in de webshop.

LET OP! Bestel voor de vakantie!

Zo bent u verzekerd van een tijdige uitlevering in de eerste week van het nieuwe schooljaar!

Hiermee voorkomt u extra administratie- en handelingskosten.

Aanvullende informatie
Om u zo goed en zorgvuldig mogelijk te informeren kunt u via onderstaande button korte video’s van The Rent Company bekijken. Deze korte video’s bevatten:

Vragen of aankoopadvies nodig?
Heeft u nog vragen over de Chromebook(s) of het Easy4u zekerheidspakket? Neem dan contact op met The Rent Company via 085 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.

  • Uitleg over The Rent Company en het Easy4u abonnement.
  • Uitleg over de prijsopbouw van het Easy4u abonnement bij zowel huur als koop.

Voor bestelformulier::