Open Dag

Zaterdag 4 februari
Vanaf 10.30 uur tot 15.00 uur

Open Dag

Zaterdag 4 februari
Vanaf 10.30 uur tot 15.00 uur

Pre-college

Vanaf de herfstvakantie biedt Roncalli op woensdagmiddagen pre-colleges aan, speciaal voor de vwo’ers.

Informatieavond VWO/Excellent

De infoavond voor Roncalli vwo/Excellent is op donderdag 24 november 2022

Doemiddagen

De doemiddagen zijn op woensdag 15 februari en 1 maart 2023 van 14.00 uur tot 16.00 uur. Het is mogelijk hier voor in te schrijven!

Benieuwd hoe het er op
Roncalli aan toe gaat?

Bekijk wat onze leerlingen vertellen!

Of bekijk de 360 tour!

Ontdek wat je extra kan kiezen op Roncalli!

Cambridge English – Junior Musical Class
SportPLUS – vwo/Excellent – Spaans

Voor sfeer een 10!

Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen onze leerlingen. Vraag het ze maar! Bij ons raak je snel gewend en heb je snel nieuwe vrienden. Door de Roncalli-werkwijze kennen veel leerlingen elkaar en gaan jij en je docenten ontspannen met elkaar om. Dat geeft een goed gevoel en zorgt ervoor dat je elke dag met plezier naar Roncalli gaat.

Benieuwd wat leerlingen te
vertellen hebben?

Frederiko, oud-leerling

“Ik vond het fijn dat ik zo vrijgelaten werd en dat de school dit maatwerk mogelijk maakte. Daar heb ik wel wat voor moeten doen natuurlijk. Eerst heb ik in 5-vwo de vakken geschiedenis, Spaans en Engels al met examens afgesloten. Hierdoor had ik vorig jaar ruimte om twee halve dagen op de universiteit in Eindhoven wiskunde te volgen.”

Roncalli is uniek

Roncalli is uniek, omdat jij dat ook bent. Vanaf je allereerste schooldag houden we daar rekening mee. Met onze-eigen-tempo-werkwijze kun jij werken in het tempo dat het beste bij je past. Als je goed bent in wiskunde kun je je daarin snel verdiepen en als Nederlands niet je sterkste punt is, zorgen wij voor herhaling. Bij ons krijg je ruim de kans om te laten zien wat je kunt en zo leren wij jou kennen.  Op Roncalli kun je jezelf zijn en helpen we je om daar steeds beter in te worden.

Contact

Roncalli Scholengemeenschap
Tuinderspad 6
4613 CA Bergen op Zoom

Postbus 258
4600 AG Bergen op Zoom

0164-241050
info@roncalli-boz.nl