Het FLL-Roncalli team naar de landelijke finale in Delft

Op zaterdag 18 maart zijn het Roncalli team van First Lego League naar de landelijke finale in Delft geweest. Het was een hele lange dag, de bus kwam ons al om 07:20 ophalen. We gingen samen met de teams van het MollerJuvenaat en de Aanloop. Dit is een goed FLL jaar in Bergen op Zoom.

Het team van het MollerJuvenaat heeft een jury award mee naar huis mogen nemen we zijn echt super blij voor ze, welverdiend.

Onze eigen wedstrijden gingen helaas niet zo goed als op school op onze eigen tafel, de run waar we de meeste punten mee gescoord hebben was de oefenrun en die telt dus niet mee.

Dat was wel even lastig om te slikken. Maar we hebben een super leuke dag gehad, het is echt een heel erg leuk feest. Er was van alles te beleven. Om te beginnen heeft elk team zijn eigen pit-area waar ze presenteren wat ze allemaal gedaan hebben dit seizoen. Er was een experience area waar allerlei technische bedrijven waren met allerlei leuke dingen om te doen. Kortom veel geleerd, veel plezier gemaakt en super moe geworden 😊

Hier  https://we.tl/t-OuNL7Em4sIzijn zijn wat foto’s en filmpjes die hopelijk een goede indruk geven.