Disclaimer

Deze website is ontworpen met de bedoeling zoveel mogelijk mensen informatie te verstrekken over onze school. Er is informatie beschikbaar voor de mensen die via Internet op zoek zijn naar algemene informatie over de school, maar ook voor diegenen die al bekend zijn met Roncalli. Op onze website is informatie te vinden over de manier waarop wij werken, verslag van recente gebeurtenissen en zaken rondom de dagelijkse gang van zaken. Verder is voor ouders en leerlingen een gedeelte opgenomen dat alleen bereikbaar is via gebruikersnaam en wachtwoord. Behalve voor ouders, leerlingen en medewerkers is dit gedeelte voor bezoekers van de website niet toegankelijk. Om inlogpogingen door computers (zgn. robots) tegen te gaan, wordt bij het inloggen gevraagd ook een beveiligingscode over te typen.

 

Verantwoording

Een groot deel van de website is opgebouwd uit elementen uit de schoolgids van Roncalli. Voor uw gemak, zijn er links opgenomen van andere websites. Ondanks het feit dat we onze website zo zorgvuldig mogelijk samenstellen, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites. Plaatsing van een link, impliceert dus niet dat wij akkoord zijn met de volledige inhoud van de site. Bij de samenstelling van de pagina letten we uiteraard op mogelijk kwetsende of aanstootgevende inhoud. De informatie en links die op onze website worden aangeboden kunnen onvolkomenheden of drukfouten bevatten. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Werkwijze

Een dagelijks team onderhoudt de recente informatie op de website. Waar nodig overlegt dit team zaken voor plaatsing met de PR-commissie of de schoolleiding.

 
Zoeken