Herinrichting Halsterseweg

Uitvoering

Op 5 november start de uitvoering van de herinrichting van de Halsterseweg in Bergen op Zoom. In de komende periode wordt de riolering vervangen, worden kabels en leidingen vernieuwd en wordt van de rijbaan een fietsstraat gemaakt. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd. Het gedeelte tussen de Randweg noord en de Staakberg wordt als eerste aangepakt. De totale tijdsduur van de gehele herinrichting is ongeveer anderhalf jaar.


Omleiding

Vanaf 5 november geldt een omleidingsroute voor fietsers van en naar Halsteren. De fietsoversteek bij het kruispunt Randweg west – Halsterseweg wordt tijdelijk gesloten voor fietsers. Dit is nodig vanwege graafwerkzaamheden door nutsbedrijven voor een nieuwe water- en gasleiding. Ook de aansluiting met de Akkerhoef wordt tijdelijk dichtgezet vanwege rioleringswerkzaamheden. Fietsers worden omgeleid via de Nieuwe Molenweg en de Steenovenweg. In de eerste weken zullen verkeersregelaars de schoolgaande fietsers ’s ochtends begeleiden bij het oversteken van de Halsterseweg naar de Nieuwe Molenweg. De omleidingsroute geldt tot eind dit jaar.


Informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden, dan kunt u gebruik maken van de app “Halsterseweg Zuid”. De app is beschikbaar via Playstore en Appstore. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder Arian Dekkers van aannemingsbedrijf Gebr. Oomen via 06-20573041. Of met de gemeentelijke toezichthouder Teun de Lange via 0164-277563 of mail T.delange@bergenopzoom.nl


 
Zoeken